Pengurusan penyenggaraan bangunan [compact disc] - 440623 Jeganath Munusamy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005