5 tips kebahagiaan dunia akhirat & asal usul basmilah [compact disc] - Siti Nor Bahyah Mahamood, 1966- (Kuala Lumpur : Telaga Biru Sdn. Bhd., 2005)
Allah mengajar kita agar memohon kepadanya supaya beroleh kejayaan di dunia dan akhirat. Hidup dalam keadaan senang dan tidak bergantung pada orang lain adalah sebaik-baik kehidupan.