Rekabentuk mesin penyembur; Penggunaan alat bantu mengajar dalam mata pelajaran kemahiran hidup bersepadu di sekolah-sekolah menengah harian di Daerah Alor Gajah Melaka; Ciri-ciri program pendidikan prasekolah : tinjauan terhadap tabika kemas di kawasan Sungai Udang, Melaka; Satu tinjauan mengenai permasalahan dalam pengajaran mata pelajaran kemahiran hidup bersepadu di kalangan guru sekolah menengah agama rakyat di Negeri Kedah Darul Aman; Keperluan mengujudkan profesion pembantu bengkel kemahiran hidup di sekolah menengah satu tinjauan / [mikrofilem] - 219432 Jumri Ramli; Kamaruzaman Abdul Karim; Khaliyah Md. Noh; Mahdzir Mansor; M. Osman Ibrahim (Skudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995