Tahap keupayaan mental primer merentas ras di kalangan pelajar tingkatan 4 sekolah menengah Methodist (ACS), Kampar, Perak; Satu tinjauan mengenai kesesuaian penggunaan perisian komputer `AUTOCAD' dalam bidang rekaan fesyen bagi kursus kemahiran hidup di Universiti Teknologi Malaysia; Pendidikan keluarga dan pengaruhnya terhadap tingkah laku melepak di kalangan remaja. (satu kajian kes di Bandar Baru Jasin, Melaka Bandaraya Bersejarah); Kekerapan penggunaan alat bantu mengajar di kalangan guru-guru kemahiran hidup bersepadu di Daerah Kerian, Perak; Pengurusan bengkel kemahiran hidup di sekolah-sekolah menengah Daerah Pontian, Johor - satu tinjauan / [mikrofilem] - 219182 Sundara Murthi Singaram; Sundara Murthi Singaram; Suzana Mohd Sidek; Zahwiyah Bujang; Zainab Abdul Jamil; Zulkifly Thahir (Skudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995