Kajian simulasi berbantukan komputer bagi menilai kesilauan cahaya siang melalui tingkap di dalam sebuah ruang pejabat di Malaysia [compact disc] - 331301 Sri Silviawati (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Sains Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005