Koleksi Sri Melati : ghazal terbaik [compact disc] (Kuala Lumpur : Pusat Muzikal Intan, 2004)
Tanjong Pelepas -- Puteri Bintang Timur -- Tanjong Jati -- Wak Daing -- Laksaman Bentan -- Intan Baiduri -- renongan hidup -- Tangisan hati -- Tasek Utara -- Anak manja -- Nasib padang -- Tasik Embun -- Pucok palas -- Godaan rindu -- Bukit Melati -- Mendung petang -- Suara ibu -- Nasib penambang -- Seri Sekudai -- Dayang Si Nandung