Kajian prestasi pelajar sekolah rendah taraf sosioekonomi rendah dalam mata pelajaran matematik di sekolah-sekolah rendah sekitar daerah Langkawi; Keberkesanan aktiviti program rakan muda anjuran Kementerian Belia dan Sukan Malaysia di daerah Johor Bahru, Johor; Taraf sosioekonomi keluarga dan pengaruhnya terhadap penglibatan pelajar dalam kegiatan sukan di sekolah-sekolah menengah daerah Johor Bahru Tengah Skudai, Johor; Kajian rekabentuk kit pengajaran lampu floresen, litar siri-selari dan pengujian penebatan; Sikap pelajar terhadap sukan disekolah menengah teknik Kota Tinggi : satu kajian kes / [mikrofilem] - 426077 Mahzan Hasim; Mazlan Bujang; Manogaran Raman; Md. Asri Alian; Md. Shah Kassim (Skudai : UTM, 1996)
01