Aplikasi SMS berasaskan mikropengawal (MC68HC11E1) untuk sistem pengawasan keselamatan di rumah - 273463 Mohd. Ridzuan Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005