Direct model reference adaptive control of coupled tank liquid level control system [compact disc] - 393647 Muhammad Nasiruddin Mahyuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005