Office collaboration system [compact disc] - 404626 Azimah Ishak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005