Risiko projek semasa pembinaan [compact disc] - 412237 Izdihar Mohd. Zain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005