Kajian kesan penggunaan teknologi pembinaan dalam mempercepatkan projek perumahan di Malaysia [compact disc] - 184809 Feroz Hanif Mohamed Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005