Resource allocation schemes for wireless asynchronous transfer mode (ATM) network [compact disc] - 250593 Mohd. Fadel Alwi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004