Sistem maklumat rekod kesihatan dan perkembangan kanak - kanak berasaskan web [electronic resource] - 236244 Siti Zaleha Mohmed Salleh (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005