Sistem merit pelajar Universiti Teknologi Malaysia berasaskan web [electronic resource] - 256161 Khairul Izwan Mohd. Hazam (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005