Kajian penentuan kawasan bukit berisiko menggunakan sistem maklumat geografi (GIS) [compact disc] - 275389 Norhazliana Ezreen Harun (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah )) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006