Menguji keutuhan struktur Proton Waja [compact disc] - 286143 Lim, Chun Siong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005