Kajian awal terhadap teknologi sel bahan api pada kenderaan [compact disc] - 294782 Syariffuddin Ahmad Kamarudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006