Mekanisma sistem lampu jalan dan penyelenggaraan [compact disc] - 294970 Zakaria Baharuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005