Mengkaji kesan radiasi gamma terhadap pencirian elektrik transistor dwikutub [compact disc] - 298717 Muhammad Norhadi Rusdi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006