Two dimension modeling for Johor river estuary - 310141 Lee, Tuan Ying (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006