Kajian enapan menggunakan data batimetri di dermaga Pasir Gudang, Johor [compact disc] - 465932 Mohd. Issamruddin Muda (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006