Implementation of fingerprint biometric template system in embedded software design - 278378 Nor Farizan Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006