Sifat-sifat konkrit berudara yang mengandungi pelbagai simen teradun [compact disc] - 336132 Nurul Fathiyah Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006