Rekabentuk konkrit prategasan perbandingan di antara BS110 dan EC2 [compact disc] - 336106 Nik Fatimah Nik Zulkifli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006