Korelasi antara parameter proba JKR dan ujian penusukan piawai [compact disc] : kajian kes - 362371 Mohd. Azhari Mohd. Sapie (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006