Pemuliharaan bangunan lama [compact disc] : kajian kes-Bangunan Pejabat Daerah Batu Gajah, Perak - 334585 Zurainy Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006