Penghampiran persamaan Scherrer daripada persamaan Bragg [compact disc] - 334598 Mohd. Khalid Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006