Sistem pengurusan inventori dan tempahan bersepadu berasaskan web [compact disc] : makmal Jabatan Pendidikan Sains dan Matematik - 336632 Mohd. Khairi Mahmod (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006