Kesan saiz, jenis dan bentuk batu baur terhadap sifat konkrit [compact disc] - 338116 Mastura Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006