Kesan penggunan jejaring logam di dalam lapisan apit dinding panel berasaskan konkrit ringan berudara [compact disc] - 346031 Mohd. Firdaus Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006