Mengkaji kelakuan aliran vorteks di belakang nozel [compact disc] - 421612 Rajuni Amir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006