Study on the outward flow of turbine ventilator [compact disc] - 194443 Ong, Lisa Mei Yau (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006