Pelan pengurusan kualiti air Sungai Skudai [compact disc] - 352040 Nurhidayah Hamzah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006