Unit kereta penumpang dalam aliran lalulintas untuk persimpangan bulatan [compact disc] - 357515 Subananthan Subramaniam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006