Kajian enapan menggunakan data bametri berbilang epok di dermaga Sime Darby Engineering, Teluk Ramunia [compact disc] - 362413 Mohd. Azhari Ishak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006