Serpentronic snake robot - Mohd. Faiz Mahmood, 1984 - , author; Mohamad Noh Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009