Dokumen kontrak : cadangan membina dan menyiapkan bangunan Pusat Pengajian Siswazah, Unit Penyelidikan dan Pembangunan serta Unit Pengajaran dan Pembelajaran, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengajian Siswazah; Kayu Sedia Sdn. Bhd; Universiti Teknologi Malaysia. Unit Pengajaran dan Pembelajaran (1999)
02