Dokumen kontrak : untuk design and build for pembinaan asrama untuk 3,000 pelajar di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia; Cygal Berhad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
PRZSL