Penggunaan teknologi maklumat (IT) dalam institusi pendidikan : suatu kajian tinjauan kes di Kolej Selatan - 240561 Aw, Sze Weng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999