Strategi pengurusan tanah ke arah membasmi penempatan setinggan di kawasan bandar : (kajian kes : Dewan Bandar Raya Kuala Lumpur) - Nor Hidayah Zulhisham, 1987-, author; Mohd. Nadzri Jaafar, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains(Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia,2010