Pembangunan ekopelancongan di Tasik Bera dan kesannya kepada orang asli Semelai [electronic resource] - Mohd. Khairolfizal Mohamad, 1986-; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010