Pemetaan kualiti air Sungai Tebrau hasil permodelan qual2k menggunakan teknologi remote sensing dan GIS - 498105 Azi Elliana Mohd. Zainudin; Ibrahim Busu, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Remote Sensing)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010