The maintenance and maintenance fees of gated and guarded community in Johor Bahru Tengah - Wong, Sir Min, 1985-; Mohammad Tahir Sabit, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010