Universiti Teknologi Malaysia ke arah kampus lestari - Rahimah Yussof, 1986-; Maslinda Abd. Latiff; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010