Audit sistem maklumat : satu kajian di Kolej Selatan - 241029 Ju, Kong Fui (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999