Profil pemilik dan keutamaan faktor yang mempengaruhi perpindahan pemilik daripada kediaman [electronic resource] - Hamidah Ahmad, 1985-; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010