Kajian kemungkinan ke atas pembangunan tanah wakaf kes kajian : Menara Wakaf,Jalan Perak,Kuala Lumpur - Nursyamimi Md. Rofaii; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains(Pengurusan harta tanah))-Universiti Teknologi Malaysia,2010