Tahap penyelidikan fasiliti orang kurang upaya di bangunan kerajaan - Yap, Kim Onn, 1985-; Maimunah Sapri; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010