Kajian kemampuan pemilikan rumah kos rendah kajian kes : Taman Redang, Johor Bahru - 497829 Syuzairin Suhaimin; Hasmah Abu Zarin; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010